Veloster Forum: Hyundai Veloster / Veloster Turbo Forums - Recent Blogs Posts - Blogs
NEWS
 

View RSS Feed

Recent Blogs Posts

  1. Ok please don't abuse me on here.

    by , 07-08-2014 at 11:05 PM
    So I just got my velostar a couple if weeks ago. Is it just me or do u have to give this car a little more gas then normal. I am just having trouble because I have driven manuals my whole life and I am either giving this thing to much or to little gas. What am I doing wrong? Thinking to much? I drove the car fine the first week I got it. I then got scared because my buddy has been driving Manuals as long as me and just had to replace his clutch on his vw. So I started paying more attention to me ...
    Tags: hyundai, velostar Add / Edit Tags
    Categories
    Uncategorized
  2. Stock Babys <3 My Veloster {12}, And Boyfriends Honda Civic {13}

    by , 07-08-2014 at 10:52 PM
    Categories
    Uncategorized
  3. shifting into gear issues!

    by , 07-07-2014 at 09:11 AM
    I have driven a standard for many years and I've never felt this. I have a 2014 r spec. The first two gears were fine but when I push it into third as the stick is being pushed in it feels kinda rough and well idk. There's no grinding or anything but it just doesn't easily slip right in on the shifter aspect. Has anyone experienced this? Or does everyone's shift silky smooth? And before you say it my dealership is kinda far away and I work 7 days a week. So I don't wanna make a trip for something ...
    Categories
    Uncategorized
  4. Wash & Wax

    by , 06-10-2014 at 11:04 AM
    Well, I have not even owned the car a week and I decided it needed a Wash and Wax. Seems my irrigation system for the lawn leaves nasty white spots on my all black car. Spent the night cleaning the garage up so I can now garage the car. Between the bugs, the water, the rain and the sun...it needs to be garaged as much as I can. Debating a car cover for my at work hours.
    Categories
    Uncategorized
  5. Help with my veloster!!!!!

    by , 06-03-2014 at 11:22 AM
    I have a 5.1.43(the version of my radio) and I cant drive while viewing the video clip I have on. I tried entering serial codes, such as 90019001, and 90109010 but it was all in vain...I tried 91009100 as well but the driving regulation page is on Auto. I dont know how to fix this, I cant activate the video while driving cause it says for safety reasons it isnt working. What can I do? Please help.
    Categories
    Uncategorized
Page 1 of 31 12311 ... LastLast